DA0115RC

Accuride lanserar ett nytt linjärlager- DA0115RC,

En aluminium skena med cirkulerande kulvagn, har utformats för områden där precisionslager kan vara ett för avancerat/dyrt alternativ.
Passar perfekt till priskänsliga applikationer och beroende på antal kulvagnar och monteringsalternativ kan en viktkapacitet upp till 120 kg erhållas.

Accurides linjärlager ger full flexibilitet och enkelhet. Aluminiumskenan finns i två längder, 1.2 och 2.4m, som kan kapas till önskad längd efter behov. Kulvagnar och ändläge säljs separat för att kunden skall ges full flexibilitet. Genom att montera flera skenor efter varann kan en oändligt lång bana uppnås. För ökad stabilitet kan skenornas ändar sammanfogas.
Det finns två alternativa kulvagnar. Vagnar med rostfria stålkulor ger den maximala belastningsgraden. Alternativt, vagnar med polymerkulor är fettfria för en ren och underhållsfri drift med den extra fördelen av en tyst och mjuk rörelse.

Detta system har ett antal funktioner för att göra installationen mycket enkel. Skenorna har frästa spår för att underlätta borrning för hål för infästning samt ändstoppar. En borrjigg kan köpas separat för att möjliggöra korrekt och permanent sammanfogning av flera skenor
Presentation:

Produktansvarig

Jonas Bonnevier
Säljchef

Telefon:
+46 (0) 40 59 22 93

Skicka e-post

Produktansvarig

Martin Svensson
Säljare
Telefon:
+46 (0) 40 59 22 97
Skicka E-post

Accurides produkter