Om Liljenberg

Liljenberg AB startades 1972 av Ingemar Liljenberg, med försäljning av lås från Euro-Locks/Lowe&Fletcher.
I början av 80-talet utökades representationen med teleskopskenor från Accuride.

I nu mer än 20 år har Liljenberg AB specialiserats sig på försörjningslösningar av kundspecifika insatsvaror/komponenter från lågkostnadsländer

Hagbrand Holding AB förvärvade Liljenberg AB under 2005 och nya framtidssatsningar lanserades. Genom investeringen av egna lokaler i Vellinge 2008 flyttades verksamheten, vilket resulterade i att servicenivån till kund förbättrades ytterligare.

I januari 2011 startades ett kinesiskt dotterbolag baserat i Shanghai som lokalt verkar som bas i Asien och inte minst mot Liljenbergs tillverkande fabriker.

Liljenberg – din sourcingpartner

Liljenberg arbetar med stora och medelstora koncerner och företag i Skandinavien som vill reducera kostnader inom försörjning av framförallt komponenter. Som partner integrerar Liljenberg sina processer till kundernas verklighet för att optimera flöden

Liljenberg AB är certifierade i enlighet med SS-EN ISO 9001:2008


Nyheter

13 december, 2016

God Jul & Gott Nytt År

En riktigt God Jul
Med denna hälsning till alla nära och kära, kunder och leverantörer, vänner och bekanta och hoppas vi att ni får en rogivande och stämningsfull jul!
Förhoppningsvis behöver ni inte arbeta i mellandagarna, men skulle så vara fallet kan ni känna er trygga, vi finns på plats och kan skicka eventuella brådskande beställningar.
Liljenberg AB håller endast stängt under aftnar och helgdagar.

Då verkligheten för vissa inte är så ljus och trygg som för många av oss, och då hälsa och välgång är något vi ibland inte reflekterar över. Vill Liljenberg även i år göra något för att bidra till en ljusare framtid för de drabbade barn och anhöriga som hjälps via det stöd som erbjuds av Barncancerfonden.
Från alla oss på Liljenberg önskas En riktigt God Jul, ett Gott Slut på 2016 och ett Gott Nytt 2017!
2 december, 2014

Elmia – kundunik sourcing

En mycket intressant vecka med trevlig feedback från befintliga och nya kunder, avslutades med intervju för René van der Pluijm och Jonas Bonnevier. För att komma till artikeln, klicka på bilden nedan

Tack för detta år och vi hoppas se alla återigen 2015 på Elmia mässan och självklart flera gånger innan dess.

3 februari, 2013

Liljenberg – din anställde i Kina

Liljenberg erbjuder externa tjänster i Kina och Taiwan.

Etableringen i Asien är i nästa fas, då externa tjänster erbjuds. Flera har varit i kontakt med Liljenberg för att få hjälp med egna tillverkare, ofta i samband med problem. Fokus har hittills legat på egna tillverkare och erfarenheterna har varit mycket positiva. Tjänsten erbjuds nu externt och detta innebär att Liljenbergs aktivt tar på sig uppdrag för andra företag. Typiskt stöd innehåller förhandling, avtal, tvister, villkor, revisioner, leverantörsutvärdering, leveranser och självklart kvalitetssäkring.

— Jag är väldigt nöjd med att vi nu kan hjälpa andra företag. Vår country manager Yi Zhang, har gjort ett fenomenalt arbete. Vi har hittills sagt nej till externa förfrågningar och det känns bra att nu kunna erbjuda stöd. Det som överraskat mig mest är den positiva responsen från kinesisktalande tillverkare och leverantörer. Nära samarbete och trygghet leder till bättre villkor.

Liljenberg har levererat försörjningslösningar av kundspecifika insatsvaror/komponenter från lågkostnadsländer i mer än 20år. Det stora kontaktnätverket som byggs upp under åren och de erfarenheter som gjorts säkrar en kvalitativ försörjning. Liljenberg har lokal närvaro med dotterbolag och anställda.

Sida 1 av 3123

På väg mot ljusare tider

Beachfront by Jonas Bonnevier

Shanghai kontor

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev.
E-mail: