Bearbetning

Liljenberg har ett utvecklat nätverk av mycket konkurrenskraftiga tillverkare inom maskinbearbetning. Både konventionella och CNC maskiner för produkter i stål, rostfritt, aluminium etc. används. Maskinbearbetade kund-unika komponenter levereras i mycket stora antal och till vitt skilda applikationer. Förutom maskinbearbetning erbjuds självklart ytbehandling.

Liljenberg samarbetar med ISO9001 certifierade företag och erbjuder konkurrenskraftiga priser med hög kvalitet och korta ledtider. Under mer än 20 år har vi samarbetat med våra tillverkande partners i Asien, framförallt Kina och Taiwan. JIT leveranser säkras från eget lager i Vellinge.


Nyheter

26 april, 2017

Vad kan man göra med en CNC-maskin?

Det finns egentligen inga gränser för vad man kan göra med CNC utrustning. På marknaden finns maskiner anpassade för olika ändamål. Det vanliga är att man tillverkar verktyg och produkter med 3-5 axlar beroende på produktens komplexitet. I filmen nedan ges exempel på hur bearbetningen i en CNC-maskin kan se ut.

På Liljenberg samarbetar vi med fabriker i både Sverige och utomlands. Med vår hjälp kan ni tillverka ert företags produkter och verktyg till rätt kvalitet, kostnad och leveranstid. Vi hjälper er helt enkelt att kostnadseffektivisera er produktion och distribution. Glöm inte att vi har eget lager och tillsammans med er kommer vi överens om Just In Time leveranser som är anpassat efter er verksamhet.

Produktansvarig

Anton Pettersson
Säljare
Telefon:
+46 (0) 40 59 22 98
Skicka e-post

René Eneberg
Säljare
Telefon:
+46 (0) 40 59 22 95
Skicka e-post

Jacob Lejdström
Säljare
Telefon:
+46 (0) 40 59 22 92
Skicka e-post